Megvannak az új Megasztár szereplői

2004.08.17. 13:30
Az ötven induló mellett az első széria győztesei csak vendégként jelennek meg.
Véget ért a TV2 Megasztár című zenei tehetségkutató műsorának szereplőválogatása - jelentette be kedden Lóránt Gergely, a csatorna marketing és pr-vezetője. Mintegy ötezren jelentkeztek, és közülük ötven fiatalt választottak ki, akik az elődöntőkben versenybe szállhatnak azért a lehetőségért, hogy a döntő 12 szereplője közé kerüljenek.

A Megasztár új folyamának indulásának időpontja még titok. Lóránt Gergely azt elárulta, hogy a széria elődöntőit Till Attila egyedül vezeti majd, s Görög Zita - az első sorozat másik műsorvezetője - csak a döntőkre csatlakozik hozzá. A Megasztár második menetében legfeljebb meghívott vendégként jutnak szerephez az első verseny döntősei. "Ez a műsor már nem róluk szól, ők már a saját karrierjüket építik" - mondta.

A kereskedelmi csatorna tavaly novemberben indította el zenei tehetségkutató versenyét, amelynek egyes fordulóiban - előbb a zsűri, majd a közönség szavazatai alapján - egy-egy versenyző esett ki. Az április eleji, a budapesti Millenáris Parkban megrendezett döntő után néhány nappal már meg is jelent a második sorozat jelentkezési felhívása.