Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Marie Trintignant utolsó esélye

2003.07.29. 14:50
A világhírű francia színész lánya Litvániában forgatott anyjával, amikor barátjával, a Noir Desir frontemberével összeverekedtek. Marie Trintignant állapota több idegsebészeti beavatkozás után is életveszélyes. A barát, Bertrand Cantat ugyancsak kómában fekszik, egy detoxikáló részlegen.
Újabb idegsebészeti műtétet hajtottak végre a vilniusi egyetemi klinikán Marie Trintignant francia színésznőn, aki azt követően esett kómába, hogy vasárnap összeverekedett barátjával. A klinika idegsebészeti osztályának litván főorvosa megerősítette: Marie Trintignant a kórházba szállítás óta nem tért magához.

A 41 éves művésznőnek ez a második műtét az "utolsó esélye" a túlélésre, mert állapota rendkívül súlyos - közölte az operációt vezető Stephane Delajoux idegsebész, akit a francia kormány kérésére sietett a Litván fővárosba.

A színésznőt először vasárnap operálták meg, miután barátjával, Bertrand Cantat-val, a Noir Désir híres francia alternatív együttes frontemberével való összetűzés közben elesett és beverte a fejét. Az eset részleteiről Roman Kolinka, a színésznő fia beszélt a hatóságoknak.

Öngyilkosságot kísérelt meg az énekes

Cantat jelenleg szintén kórházban van: őt - csaknem kómás állapotban - egy detoxikáló részlegben tartják megfigyelés alatt. Az orvosok mindeddig nem engedték meg a rendőröknek, hogy kihallgassák. Meg nem erősített források szerint Cantat az eset után öngyilkosságot kísérelt meg.

Marie Trintignant június óta dolgozott Litvániában a Colette francia írónőről készülő tévéfilm forgatásán. A tévéfilmet anyja, Nadine Trintignant rendezte. Világhírű színész apja, Jean-Louis Trintignant az indiai Sify News értesülései szerint repülőn érkezett Vilniusba, hogy Marie ágyánál lehessen.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!