Letartóztatták Nick Nolte-t

2002.09.12. 13:13
Drogos állapotban száguldozott kaliforniai otthona közelében a neves színész, így jelezve, hogy gyökeres életmódváltozást tervez.
Nick Nolte szerda délután látványosan szakított nagy nyilvánosság előtt folytatott egészséges életmódjával és fitness szenvedélyével.
Nolte hawaii ingben
A 61 éves koránál fiatalabbnak látszó, kisportolt testalkatú színész már azzal felkelthette volna a rendőrség figyelmét, hogy a legutóbb 1969-ben viselt hawaii ingében ült be alacsony fogyasztású, ózonbarát gépkocsijába. Gyanússá azonban csak akkor vált, mikor autójával száguldozni kezdett a jó levegőjéről híres óceánparti főúton.

A rendőrség munkatársai megállították, drog és alkoholtesztnek vetették alá, majd előzetes letartóztatásba helyezték a napbarnított arcú Nolte-t. A tesztek eredményéről Bower kapitány csak annyit árult el, hogy "biztosan nem alkohol" okozta a problémát.

A színész sajtószóvivője egyelőre semmit nem akart hozzáfűzni az esethez, ami a hirtelen váltás esetében érthető is. Nolte pálfordulása egyébként nem előzmények nélküli. A színész hosszú éveken át volt rendszeres alkoholfogyasztó, vagy ahogy ő maga fogalmazott, "két lábon járó flaska".