Ősrocker a valóságtelevízióban

2002.01.23. 18:54
"Az Osbournék" címmel új életszagú sorozatot indít az MTV, melyben Ozzy Osbourne, a legendás Black Sabbath legendás énekese bemutatja, hogyan készül a banánturmix egy ősrocker családi konyhájában.
Márciusban újabb műfajjal bővül az MTV kínálata, hiszen akkor indul a "reality sitcom"-ként meghatározott új sorozat Ozzy és családjának főszereplésével. A zenei csatorna képviselője szerint a valóság-szappanopera stábja számára szinte korlátlan mozgásteret biztosítanak Ozzy Beverly Hills-i házában.

A kamerák egészen addig a házban maradnak, amíg Ozzy, felesége Sharon és gyermekei (Kelly (16), Jack (15)) nem szólnak, így - a csatorna vezetőinek reményei szerint - a sorozat sokáig életképes marad. A beharangozó szerint a rocker családjában teljesen hétköznapi témák kerülnek terítékre, például a fűnyírás, a háziállatok vagy a felnőtté válás.

"Lesz egy vicces jelenet." - biztatta a Foxnews-t Brian Graden, az MTV programigazgatója. "Kelly hazajön és megmutatja új tetkóját, mire az apja teljesen kiborul - annak ellenére, hogy ő maga tetőtől talpig ki van varrva. Egy másik alkalommal pedig Ozzy a Beverly Hillsen kiabálva keresi a megszökött macskáját. Ha ezt személyesen látnám, azt hinném, hogy bolongombát ettem, pedig ilyen is történt a forgatások alatt." - tette hozzá Graden.

"Az Osbournék" március 5-én debütál, a The Real World után.