Ozzy-t szexuálisan zaklatták gyermekkorában

2003.12.01. 15:17
Hiába tapogatták rendszeresen iskola után, a drogokkal, alkohollal és pszichiáterrel gyógyuló sztár szerint gyönyörű élete volt, de csoda, hogy túlélte.
A Black Sabbath egykori frontembere, akit mostanában nem a szexről, drogokról és rock and rollról, hanem otthoni pepecseléséről ismert, egy hétfői interjúban gyermekkorát megkeserítő szexuális zaklatásról vallott.

A fiatalok körében újra népszerűvé vált 54 éves sztár elmondta, az életét meghatározó eset birminghami iskolásévei alatt történt. "Az iskola után két fiú várt engem. Tapogattak és simogattak. Ez a végén rendszeressé vált, minden egyes hazafelé vezető úton találkoztunk. Úgy tűnt ennek sosem lesz vége." - mondta a később botrányairól nevezetessé váló sztár a Daily Mirrornak.

A szülők sem tudták

A kis Ozzy Osbourne a pszichológiai esetleírásokból ismert módon nem mert szólni a szüleinek, és később is csak egy pszichoterepauta segítségével tudta túltenni magát a traumán. "A gyerekkorom idején még nem volt szokás ilyen dolgokról beszélni. Terápián dolgoztam fel ezt a dolgot."

A terápia mellett a sztár egyéb módokon is igyekezett úrrá lenni a zaklatás okozta lelki bántalmakon. Ozzy a több mint 60 millió eladott lemez bevételének egy részét drogokra és alkoholra költötte. Az ivással csak tavaly, felesége ultimátuma után hagyott fel, azután, hogy Sharonnál orvosai rákot diagnosztizáltak.

Drog stop

"Négy napra elhagyott" - tárta a nyilvánosság elé, amit amúgy is tudott mindenki. "Azóta azt hiszem összesen ha egy üveg bort fogyasztottam." Ozzy Osbourne örökletes remegését az alkohol csak fokozta. "Mostanában viszont már csak két remegés elleni pirulát kell fogyasztanom, és sokkal jobban érzem magam" - protestált a tiszta élet mellett a metál-ikon.

Miután egyik koncertjén maga az angol királynő is részt vett, és valóság show-ja immár harmadik sorozatát futja, Osbourne megdöbbenésének adott hangot saját sikerét illetően.

"Fantasztikus életem volt" - mondta összefoglalásképpen. "December 3-án leszek 55 éves, hogy éltem túl ezt az egészet, az egy csoda" - árulta el végül burkoltan születésnapját az egykori zenész.