Posh Spice: tudom, miért utálnak

2002.01.21. 19:00
Victoria Beckham, az egykori Spice Girl rádióinterjújában arról vallott: ő maga is undorodik attól a Posh Spiec-tól, akit a média ábrázol. Ugyanakkor hangsúlyozta: igazából nem is ilyen.
A Posh Spice művésznéven szereplő Victoria Beckham a machesteri Radio Key-nek nyilatkozva mondta el: tisztában van azzal, hogy sokan idegesítőnek tartják őt, s tulajdonképpen igazat is ad nekik - adta hírül az Ananova hírügynökség.

Victoria Beckham
- Az emberek azt hiszik, olyanok vagyunk Daviddel, amilyeneknek látszunk: rengeteg pénzünk van, és vásárlással töltjük napjainkat. De ez nem igaz. Nem vagyunk ilyenek, és engem is felháborít az a személyiség, amelyet a média kölcsönöz nekem.

Posh hozzátette: igazságtalannak tartja a róla kialakult imázst. - Én a zenével lettem híres. A Spice Girls 40 millió albumot adott el, és ezt az emberek hajlmaosak elfelejteni. Sokkal jobban érdekli őket, hogy mit veszek a boltban, mi van rajtam és hány kiló vagyok.

Victoria beszélt legújabb daláról is (A Mind of its own), amelyről úgy nyilatkozott: nem várja, hogy a slágerlisták első helyére kerüljön.