Perelhetik Rod Stewartot a tömegbe rúgott labda miatt

2002.07.29. 21:59
Eltört az ujja egy vendégnek Rod Stewart angliai fellépésén, amikor az énekes - szokásához híven - focilabdát rúgott a tömegbe. A sérülés sokba kerülhet a sztárnak.
Rod Stewart
Perrel fenyegeti Rod Stewartot egy rajongója, akinek ujját törte az a focilabda, amit az énekes a tömegbe rúgott cardiffi koncertjén. Steve Tudor ujja akkor tört el, amikor védekezésképpen az arca elé emelte kezét. Tudor felelőtlenségnek nevezte Stewart tettét, és jogi úton kívánja érvényre juttatni kárpótlási igényét. A 47 éves férfi, aki szobrászkodással és kézművességgel keresi kenyerét, a baleset utáni napon nem tudott dolgozni.

"Példátlanul felelőtlen és hülye dolog ilyen kőkemény labdákat rugdalni a tömegbe. Miért nem használ puha műanyag labdát? - füstölgött az áldozat. - Mi, Rod-rajongók már nem vagyunk fiatalok. Senki ne rugdosson focilabdát az arcunkba."

Stewart szóvivője emlékeztetett arra, hogy Rod gyakran rugdos labdákat a közönségbe, és egy rajongónak ismernie kell ezt a szokását. 1992-ben már történt hasonló incidens; akkor egy amerikai nő ujját törte el a labda, és Stewart végül 11 000 font (4,2 millió forint) kártérítést fizetett a sérülésért.