63% zene, 37% performance

2004.11.24. 12:27
Sena, Zagar és DJ Mangó a színházzal flörtölnek a hétvégén. Táncosok és VJ-k feledtetik, hogy ezúttal széken ülve, egyenes háttal kell élvezni a zenét.

A fellépők
MC Sena /gimmeshot/
Billentyű - Zságer Balázs /Zagar/
Cselló - Márkos Albert
DJ Mango /gimmeshot/
MC Keszég László
Basszusgitár - Sabák Péter
Dob - Hárságyi Péter
Harsona - Hans van Vliet /independent/
Hang - Németh Márton /gimmeshot/
Tánc - Isabelle Lé
Tánc - Nina Umniakov
VJ Vajna Balázs /Lee Unflyable/
VJ Cserhalmi Sára /Iris Lemonade/
MC Sena és zenész barátai egészülnek ki a budapesti underground színházi élet egyik meghatározó együttesével, a PONT Műhellyel november 26-án és 27-én a MU Színházban. A közös "koncert-performance" fellépői között zenészek, táncosok, színészek és a látványért felelős VJ-k is lesznek - az előadás a közönség lehető legtöbb érzékszervére igyekszik hatással lenni.

A PONT Műhely vezetője, Keszég László egész pontosan meg is határozta a zene és a leginkább a színházhoz sorolható performance műfaj elemeinek arányát az egyéni produkcióban: szerinte 63% zene és 37% performance jut majd a közönségnek.

A zenészek között találjuk többek között Zságer "Zagar" Balázst, DJ Mangót, Senát, a csellista Márkos Albertet, a színész-rendező Keszég Lászlót, míg a táncosokat Isabelle Lé és Nina Umniakov képviseli, a kivetítő mögött pedig VJ Vajna Balázs és VJ Cserhalmi Sára dolgozik majd.

Az előadások este nyolc órakor kezdődnek a VII. kerület, Kőrösy József utca 17. alatt található Mu Színházban.