Natália
-3 °C
7 °C

Börtönbüntetés a Ryan közlegény egyik főszereplőjének

2003.10.29. 14:04
Tom Sizemore-t a maffiaszerepeket játszó színészt hat hónapi börtönbüntetésre ítélték a héten, mert megpofozta Hollywoodi Madamként ismert exbarátnőjét.
A Ryan közlegény megmentése és a Tanúvédelem főszereplőjeként ismert Sizemore-t családon belüli erőszak bűntettével ítélték el. A 39 éves színész barátnőjét, Heidi Fleisst - egy évig tartó viharos kapcsolatuk alatt - arccsonton ütötte egy Beverly Hills-i hotelben.

Tom Sizemore
A börtönbüntetés letöltése januárban kezdődik. Sizemore beismerte, hogy drogfüggőségben szenved, így részt kell vennie egy drogrehabilitációs programon is. Hároméves próbaidőt is kiszabtak a színészre, és - ahogy Adam Sandlernek a Ki nevel a végén? című filmben - dühkitöréseit szabályozó tanácsadásra is járnia kell.

"Égő cigarettát oltott el a testemen, többször a földre lökött. Rettegésben tartott, szakításunk után több mint hetvenszer hívott obszcén ajánlatokkal" - részletezte vallomásában Fleiss, aki maga is ült már börtönben a 90-es években Hollywoodban a hírességek körében üzemeltett callgirl-szolgálat szervezéséért.

Sizemore tagadta az ellene felhozott vádakat, és a tárgyaláson sem tanúskodott. Írt azonban egy levelet a bírónak, amiben azt vallotta, hogy a tárgyalás kijózanította. "Az elmúlt hónapokban, hagytam hogy a belső démonaim eluralkodjanak az életem felett. Meggyőződésem, ha nem lettem volna kábítószer hatása alatt, kontrollálni tudtam volna a viselkedésemet" - írta Sizemore.

Fleiss vallomásában elmondta, hogy azért fordult a rendőrséghez, mert a színész már azzal fenyegetőzött, hogy megöli az öccsét. "Szerettem ezt a férfit, és nagyon jó voltam hozzá, és amit velem tett, az rossz. Úgy szeretnék tenni, mintha sohasem ismertem volna" - nyilatkozta az ítélet után Fleiss az újságíróknak.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.