Timót, Xénia
-8 °C
-3 °C

Megtelt a Nagyszínpad

2003.06.20. 15:13
Panjabi Mc, Asian Dub Foundation, Shaggy, és Massive Attack a nagyszínpad végleges programjában.
A Sziget Fesztivál nyitónapjának délutánján a full extrás Abba-revival Björn Again-nel indul és a zárónapon este a Massive Attack koncertjével zárul az idei Sziget Fesztivál Nagyszínpadának programja. Már minden koncertidőpont elkelt: a korábban bejelentett zenekarok mellett a The 69 Eyes és a The Hellacopters visszaigazolása tette teljessé a helyszín programját.

Naponta három külföldi zenekart láthat majd a Sziget közönsége, így a nyitónapon a Björn Again, Spyro Gyra, Shaggy, másnap a Slovo, Lamb, Patti Smith, pénteken a Dreadzone, Asian Dub Fundation, Morcheeba, szombaton a The 69 Eyes, Panjabi Mc, Moloko, a naptári hét utolsó napján az Earth Wind and Fire Experience, De-Phazz, Fun Lovin’ Criminals szórakoztatja a nagyérdeműt. A hétfő Michael Rose és Sly and Robbie, H-Blocks, Slayer koncertjét hozza s az utolsó koncertnapon a The Hellacopters, Goldfrapp valamint a Massive Attack fellépését élvezhetik a Sziget látogatói.

Minden nap egy-egy magyar zenekar is fellép a Sziget Nagyszínpadán. Sorrendben a FreshFabrik, Sziámi, Neo, Kispál és a Borz, Heaven Street Seven, Tankcsapda és az Anima Sound System lesz látható-hallható július 30. és augusztus 6. között az idei Sziget Fesztiválon.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!