Családon belüli erőszak a Való Világban?

2003.08.28. 17:07
A Való Világ második szériájának álompárosa, Sziszi és Péter csúnyán összeverekedett a Budapest Parádén egy interneten terjedő amatőr felvétel tanúsága szerint.
Az interneten terjedő amatőr videófelvételen egy kamion platóján táncoló fiataloktól szegélyezve Sziszi beszélget egy izmos férfival, akiről csak a filmkockák alapos tanulmányozása után derül ki, hogy feltűnően hasonlít a valóságshowban megismert Péterre.

Képek az esetről
A beszélgetés után Sziszi mosolyogva megfordul, de a neki háttal álló férfi megüti, mire kisebb verekedés tör ki a bulvárlapok szerint idilli kapcsolatban élő pár között. Az ütésváltás végén a férfi eltűnik egy "Staff" feliratú pólót viselő, széles vállú ismeretlen mögött.

A felvétel a nap folyamán már a Való Világgal foglalkozó fórumokon is feltűnt, ahol a fórumozók elfogadták eredetinek a felvételt.

Szakítottak
Végleg szakított az álompár, Sziszi és Péter. Kapcsolatuk pár hete már nem volt felhőtlen, sokat veszekedtek. Sziszi elmondása szerint azért került sor a szakításra, mert kapcsolatuk egyoldalú volt, Péter szinte csak magával törődött. A pár múlt héten költözött szét.

Péter és Sziszi kapcsolatával a valóságshow vége óta folyamatosan foglalkoznak a bulvárlapok, hírt adtak többek közt összeköltözésükről is. Péter életéről nemrégiben könyv is megjelent, amelyben a főállásban profi birkózó reality sztár Sziszihez fűződő szerelméről is vall az olvasóknak. .