Sting előtt Suzanne Vega is fellép

2004.06.02. 20:23
A június 5-ei ingyenes koncerten a magyar könnyűzene krémje mellett két világsztár is koncertet ad majd.
A T-Mobile Napon több százezer embert vonzó ingyenes Sting koncerttel ünnepli a legnagyobb hazai mobilszolgáltató a márkaváltást.

A zenész csapatával Antwerpenben, Stockholmban, Kopenhágában és Rotterdamban már fellép, majd Spanyolországból érkezik Magyarországra, ahol a Sacred Love elnevezésű turné egyetlen ingyenes koncertjét adja a Felvonulási téren. Sting a turné első fellépéseit, a manchesteri, a glasgow-i és a newcastle-i koncerteket torokfájásra hívakozva lemondta, de Budapesten mindenképpen fellép.

Megasztárok és Suzanne Vega

A június 5-ei monstre zenei eseményt magyar sztárok külön erre az alkalomra összeállított produkciója és Suzanne Vega fellépése teszi majd még emlékezetesebbé. Az énekesnő, aki 2002 óta verseinek és novelláinak kötetbe rendezésén dolgozik, utoljára tavaly adott koncertet Magyarországon.

A délután hat órakor kezdődő koncert során hazai és külföldi slágerekkel színpadra lép a Magyarországon élő kubai származású Elsa Walle, énekel Charlie, Zséda-Zsédenyi Adrienn, Váczi Eszter a Jazz+Az zenekar egykori énekese, Somló Tamás, Pély Barna a United zenekarból, Emilio és Hajós András.

Az egyik legnagyobb európai zenei esemény programjának részeként a Megasztárok, Tóth Veronika és Oláh Ibolya szórakoztatják majd a jelenlévőket. A hazai sztárokat a 19 tagú Budapest Jazz Orchestra kíséri.