Gedeon, Johanna
2 °C
21 °C

Se kép, se hang a Tűztéren

2005.10.19. 17:25
Háromnapos kertzáró buli a ferencvárosi romszórakozóhelyen. Dj-k, bizarr filmek és fűtés csütörtöktől.
Csütörtöktől háromnapos, SeKÉPSeHang című ünnepséggel zárja a szezont a Tűztér, azaz a Tűzraktárként ismert komplexum szórakozóhelye. A háromnapos buli programjának gerincét az elektronikus tánczene adja, amit vj-k vetítései kísérnek. Minderre bizarr mesefilmek és underground horrorfilmek segítségével hangolódhat rá a közönség.

Csütörtökön a party.origo.hu dj-i, Wilhelm, Ggarbo, Planktone és Oyle mellett a német Steven Headshot játszik. A filmklubban Koporsó Jónás filmjeit, és brazil underground horrorfilmeket vetítenek 1968-78-ből.

Pénteken Metha, Barba, Zeusz, Bem és Zohar pakol lemezeket, és a budapesti critical mass nevű biciklis felvonuláson készült felvételeket láthatunk. A szofisztikált mozirajongóknak pedig Dario Argento, az olasz horror ikonjának filmjeit és egy bizarr, angol mesefilmet tűznek műsorra.

A szombati napon a zenét a Tilos rádió dj-i, Pedro, Wamzer, Sinko és Sztyepp keverik. A filmklubban a "shockumentary sorozat legnagyobb pillanatai 1968-75" címmel vetítenek az erősidegzetű nézőknek.

Az esemény szervezői fűtést, további performanszokat és fotókiállításokat is ígérnek. Míg a hely művészi vonulatát képviselő Tűzraktár híreink szerint tovább üzemel, a szórakozóhely téli működése egyelőre kérdéses, bár az üzemeltetők tárgyalnak az esetleges folytatásról.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.