Maradnak a Viva+ műsorvezetői

2002.01.24. 12:33
Egyelőre nem kívánnak nyilatkozni a szerdán kipattant botránnyal kapcsolatban a Viva+ televíziónál. Információink szerint személyi változásokra várhatóan nem kerül sor, bár a vezetőség tavaszra műsorvezető-felvételit hirdetett.
Mint arról beszámoltunk, a Viva+ műsorvezetőinek kínos, adásba nem került kiszólásait és szokatlan megnyilvánulásait adták közre ismeretlenek az interneten. A szélsebesen terjedő felvételeken a csatorna közismert sztárjai - Lilu, Filip és Balázs - nézőket gyaláznak, szellentenek, káromkodnak. A kínos klipekről a tévécsatorna németországi vezetősége az Index kérdéséből értesült.

Balázs
Az esetleges következményeket firtató kérdésünkre munkatársuk annyit közölt csupán, hogy hamarosan hivatalos közleményt adnak ki az ügyről. Információink szerint egy rögtönzött válságstáb belső vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy hogyan kerülhettek nyilvánosságra a rázós felvételek.

Mindezek ellenére személyi változásokra várhatóan nem kerül sor, hiszen a műsorvezetők teljesítményét és népszerűségét folyamatosan mérik, és ennek fényében döntik el, hogy kire van szükség és kire nincs. Ennek némileg ellentmond az a tény, hogy a vezetőség tavaszra műsorvezető-felvételit hirdetett. Igaz, ezt már a felvételek nyilvánosságra kerülése előtt meghirdették.

A nyilvános szerverek egyikéről közben eltávolították az inkriminált mozgóképeket. Az online vállalkozás képviselője a szerkesztőségünkbe eljuttatott levélben leírja: a tartalom ellentétes cégpolitikájukkal, ezért leszedték.