VOLTfolio szavazás a háborúért vagy a békéért

2003.06.18. 11:31
Szítson ellentéteket lapunk újságírói közt, a Voltfolio szavazás segítségével. A leglazább újságíró és a legkeményebb popszakmunkás titkos helyszínen veszi át a díjat.
Harmadik alkalommal döntenek a közönség sorai és a zenei ipar munkásai arról, hogy melyik médium, műsor és újságíró vegye át abban az évben VOLTfolió 06 20 Kulturális Médiadíj nevezetű, széles társadalmi és szakmai alapokon nyugvó elismerést.

A díjjal az ifjúsági kultúrával foglalkozó médiumokat és munkatársait díjazzák munkájuk tárgyai és célcsoportja, azaz a zenész munkások, a popszakma háttérszereplői és a közönség.

Háború és béke

Tíz kategóriában ítélnek oda díjakat, kategóriánként egyet-egyet a szakma és a közönség által legjobbnak ítélt médiumnak, műsornak illetve újságírónak. Lapunkra nem a legjobb rádióműsor, hanem a legjobb internetes portál kategóriában szavazhatnak az olvasók. Internetes újságíró kategóriában egymásnak ugraszthatják főszerkesztőnket, Uj Pétert és a média könyörtelen ítészét, Tóta W. Árpádot. A békés egymásmellett élés hívei sincsenek azonban sarokba szorítva, mivel Uj Péter a legjobb újságíró kategóriában is jelölhető.

A Pannon GSM, mint a rendezvény főtámogatója "A magyar kultúra szószólója" elnevezéssel díjat alapított, melyet a Kuratórium szavazata alapján ítélnek azon médiaszemélyiségnek, aki a magyar kultúra népszerűsítésében hosszú évek óta élen jár.

A VOLTfolió 06 20 Díjra a közönség is szavazhat SMS-ben június 18-án éjfélig a 06-20-20-20-020 számon. Az internetes szavazás a VOLTfolio erre kialakított oldalán lehetséges.

A díjakat átvevő népszerű személyiségeket a VOLTfolió 06 20 Kulturális Médiadíj gálaesjén, június 20-án tekintheti meg a közönség egy szigorúan titkos helyszínen, ami a Fiatalok Színháza és a Stefánia Palota lesz. A program stílusában a '70-es -'80-as évek időszakát idézi majd, ígérik a szervezők.