60 évesen vetkőzik a tajvani képviselő

2002.02.05. 17:06
Nem csak hazánkban hatékony provokáció az örexex: egy népszerű tajvani képviselőnő ígérete szerint 60 évesen a Playboy fényképezőgépei elé áll, illetve fekszik.
Egy 41 éves tajvani képviselőasszony volt a Playboy kínai kiadásának januári fotómodellje. Yu Yueh-sia, akit a tajvani politikasi életben szókimondásáról ismernek, ruháit nem vette le, viszont megígérte, hogy hatvanévesen újra az erotikus magazin vendége lesz, és akkor már meztelenül is fotózhatják - értesült a Reuters.

- 60 évesen már nem leszek aktív politikus, így nem kell a választóimra tekintettel lennem - indokolta ígéretét a honanya. - A tajvani nők a maguk módján gyönyörűek. Nem vagyunk magasak, de a bőrünk sima, és nincsenek pattanásaink - mondta Yu, akinek tömege egyébként 55 kilogramm, és álló helyzetben 153 centiméter magas.

A Playboy már két éve győzködte Yut, hogy vállalja az aktfotózást. Egyelőre csak interjút készítettek vele, amely azonban tíz oldalt kapott a magazinban.

A bizonyos rétegek körében igen népszerű Yu a beszélgetésben elmondja, ha kormányzati szerepre kérnék fel, akkor a honvédelmi tárcát szeretné irányítani, "mert szereti a katonákat". - Olyanok, mint én: egyenesek és becsületesek - magyarázta vonzalmát a képviselő asszony.

Chou Yu-shan politológus a Reutersnek nyilatkozva kijelentette: a tajvani társadalomban a nők még mindig diszkriminált helyzetben vannak. Yu Yueh-siát mint politikust sokan "tiszteletbeli férfinak" tekintik, ezért kellett megmutatnia női oldalát - tette hozzá a kutató.