Sziget 2002

Babgulyás-hadművelet

Juhász Ferenc befigyel

2002. 07. 31., 15:51 | Frissítve: 2002. augusztus 01., csütörtök 13:07

Juhász Ferenc szerdán Blitzkrieg-sebességű látogatást tett a Szigeten. A vizit első blikkre sikeresnek tűnt, hiszen a honvédelmi miniszer nem csak szavakkal demonstrálta milyen laza is a bakalájf, hanem konkrét babgulyással tömte meg a legcsóróbbak gyomrát.

A katonaság civil imázsát hangsúlyozó Juhász röpke beköszöntéjében elmondta, hogy korábban már többször járt a Szigeten, és nagyon szereti az itteni fílinget. Sőt, rögtön elnézést kért, amiért késett a NATO főtitkár-helyettessel tartott megbeszéléséről, aki egyébként nagyon meglepődött a laza szerkóján.

>>Még több képet nézzen meg Ön!
Nagyon komoly kommunikációs kiképzésen vehetett részt a miniszter, mert a körben ücsörgő punkok is többször fel-felnevettek a szellemes fordulatokon. Juhász magasabb fizetéseket, rengeteg csinos G.I. Jane-t és karrierlehetőséget kínált a gulyáságyú előtt felsorakozott kipingált arcú cure-osoknak.

Az Index haditudósítója rögtön kiszúrt egy valóban csinos bakalányt, aki bemutatta hogyan láncdohányzik egy igazi NATO-tag. A dohányzás egyébként nagyon menő lehet katonáéknál, mert a háttérben terpeszállásban, csípőre tett kézzel felsorakozott vezérkar szinte összes tagja pöfékelt, mindezt a reménybeli kollégák előtt.

A konkrét gulyásleves-osztogatás előtt még megjelent Gerendai is, aki demonstrálandó a transzparenciát, maga kötötte fel a kifizetett jegyet a miniszteri csuklóra.

hirdetés