sziget2004

Megadugó a Sziget miatt

2004. 08. 10., 20:57 | Frissítve: 2004. augusztus 11., szerda 09:37

Kaotikus tömegjelenetek alakultak ki a Sziget bejáratánál a fesztivál utolsó napján. Helyszíni tudósítónk a beengedőrendszer összeomlását vizionálja, miközben nem kétkedik az új látogató- és bevételi rekord megszületésében.

Becsődölt a Sziget beengedőrendszere a Faithless koncertjére igyekvő tömeg nyomása alatt, jelentette az Index helyszíni tudósítója. A K híd környékén kilométeres dugók alakultak ki, az Árpád hídtól már nincs esély a továbbhaladásra.

Helyszíni tudósítónk jelentése szerint a mozdulatlan kocsisor az Árpád hídig ér, a Szigethez vezető lehajtó lezárása miatt már a Florián téri felüljárón és a hídon sem lehet közlekedni.

Az egyhetes fesztivál utolsó napján megdőlhet a Sziget eddigi látogatottsági rekordja, ehhez összesen negyvenegyezer látogató hiányzik. A dugó méretéből felételezhető, hogy a fesztivál a rekordlátogatottság mellett fennállása legnagyobb pénzügyi nyereségét is elérheti.

A nullszaldó eléréséhez harmincháromezer látogatóra lenne szükség, nyilatkozta az MTI-nek Marinka Csaba, a szervezők szóvivője. Helyszíni tudósítónk szerint nem kétséges, hogy rekord születik.

hirdetés