Britney Spears és Lady Gaga összefognak

2010.08.25. 21:24
Lady Gaga most taszította le Britney Spearst a Twitter trónjáról, ennek ellenére állítólag közös dalon gondolkodnak. Állítólag Britney mangaképei is ezt bizonyítják.
A Pop magazinban megjelent kép
A Pop magazinban megjelent kép

Britney Spears és Lady Gaga sem erősítette meg, de egyikük sem tagadta, hogy az ezredforduló egykori tinibálványa valamikor valamit mégis együtt énekelne a nemzetközi könnyűzene jelenleg legmagasabb árfolyamon jegyzett előadójával.

Britney Spears és Lady Gaga az érdeklődő újságírói kérdésekre csak mosolyogtak, de a Twitteren annak ellenére barátságosan üzengetnek egymásnak, hogy Lady Gaga éppen most taszította le Britney Spearst a toplistáról. 5 milllió 801 ezer követőjével ugyanis Lady Gaga netes rajongótábora már 70 ezerrel nagyobb, mint Britney Spearsé.

"Nagy rajongója vagyok Lady Gagának, bármi megtörténhet" - mondta Britney Spears, amikor arról kérdezték, dolgozna-e konkurensével.

A pletykák azután kerültek elő, hogy Britney az angol Pop magazin címlapján szerepelt. A lap szerkesztőségéhez köthető információk szerint az énekes azért néz ki úgy a címlapon, mint saját mangakaraktere, mert ezzel akarja beharangozni a Lady Gagával tervezett duettet, amihez a japán Andy Warholnak tartott Takashi Murakami készítené a vizuális anyagokat, klipet, borítót. Ifjú Vezekényi Lászlót minden jel szerint kihagynák ebből a projektből. Egyes pletykák szerint Lady Gaga már a Telephone című számához is Britney Spearst szerette volna felkérni, de végül Beyoncéval énekelte el a dalt.