Justin Timberlake az MTV Video Music Awards nagy nyertese

2013.08.26. 10:37 Módosítva: 2013.08.26. 11:45
Lady Gaga és Miley Cyrus kiakasztotta a nézőket, Timberlake inkább nyert három díjat és kvázi bejelentette az 'N Sync újjáalakulását. A Music Television zenei díjátadója nem túl sok meglepetéssel szolgált.

Miley Cyrus kétszer is fellépett a New Yorkban tegnap este rendezett gálán, és mindkét alkalommal sikerült valami olyat produkálnia, hogy címlapokra kerüljön vele, ami azt figyelembe véve, hogy Lady Gaga is szerepelt a programban, elég nagy szó. Cyrus először saját, We Can't Stop című szerzeményét adta elő, amiből kisípolták a "molly" szót (az Ecstasy-ra használt kifejezés), a három perces dal alatt többet fogdosta táncosai hátsó felét, mint a mikrofonját.

A második fellépésén Robin Thicke R'n'B-énekest kísérte, vagyis dörgölte a fenekét annak ágyékához, és nézett közben szuggesztívnek szánt, bandzsa tekintettel a közönségre. Az idén húsz éves énekesnő a legjobb úton halad afelé, hogy két éven belül munkásságának csak csöcsvillantós elemeire emlékezzenek az emberek. Lady Gaga saját magához képest szolid ruhában érkezett a gálára, Applause című slágere előadása közben pedig ötször öltözött át. Az utolsó jelmeze három darab kagyló volt, amelyekkel nemi szervét és másodlagos nemi jellegeit takarta, sikerrel.

A gálán fellépett még tigrismintás felsőben és boksznadrágban ugráló Katy Perry, az újjáalakuló N'Sync, Kanye West, akit káromkodás miatt kellett cenzúrázni és Jennifer Hudson is. Justin Timberlake Mirrors című klipje lett az év legjobb videója és a vágásért is kapott egy díjat, Jay-Z-vel közös, Suit & Tie című alkotása pedig a rendezésért kapott szobrot. A legjobb hiphop videó Macklemore & Ryan Lewis Can’t Hold Us című slágeréhez készített kisfilm lett, Bruno Marsot választották a legjobb férfi, Taylor Swiftet pedig a legjobb női előadónak. A díjazottak teljes listája itt olvasható.