Kirúgta a Republic Sipos F. Tamást

2014.03.08. 11:23 Módosítva: 2014.03.08. 11:30

A Cipő nélküli Republic kirúgta az alig egy éve leigazolt új énekest, Sipos F. Tamást, aki állítólag nem érkezett mindig felkészülten a próbákra, és a rajongótábor sem fogadta el, írja a Bors. A bulvárlap szerint:

Sipos F. Tamás sokat kockáztatott, amikor vállalta, hogy Cipő helyére lép, otthagyva egy működő együttest, az Exoticot. Régi zenésztársai nehezen bocsátották meg, hogy cserbenhagyta őket, azt pedig még nehezebben, hogy az újságból kellett megtudniuk: már nem dolgoznak együtt. Nagy volt a kockázat azért is, mert Cipő különleges szuggesztivitással megáldott előadó volt, még hasonló énekesi kvalitásokkal sem lehet helyettesíteni. Arról nem is beszélve, hogy a né­hai énekes kívánsága az volt, hogy ha bármelyikükkel történik valami, szűnjön meg a Republic.

A csapat hivatalos internetes oldalán a zenekari tagok névsorában nem szerepel Sipos neve. Az oldalon szinte egyetlen fotón sem látható az új énekes. A hozzászólások zöme pedig arról szól, hogy ha lesz olyan előadás, amelyiken nem szerepel Sipos, akkor elmennek, különben nem.

A  zenekar egyik közeli ismerőse  névtelenségbe burkolózva mesélt a Borsnak:

A napokban hallottam, hogy viharfelhők gyülekeznek a Republic felett. Állítólag Sipos F. több alkalommal olyan állapotban jelent meg a próbákon, hogy nem tudott százszázalékosan teljesíteni.

A Bors megkereste Sipos F. Tamást, aki nem cáfolta a távozásáról szóló értesüléseket:

Majd lesz egy közös nyilatkozat, addig nem szeretnék mondani semmit.

Ez már nem ugyanaz a Republic