Nagyon megéri celebnek lenni a Coachella fesztiválon

2014.04.14. 08:50
Ahogy Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen, a celebritások sem szívesen mennek el egy-egy eseményre anélkül, hogy valaki fizessen nekik - még akkor sem, ha történetesen egy fesztiválról, a Coachelláról van szó.

A Coachellát 1999 óta rendezik meg Kaliforniában és szépen lassan kinőtte magát az egyik legmenőbb rendezvénnyé - aki számít, megjelenik a két hétvégét felölelő eseményen. Az idei fellépők között az ismét összeállt OutKast, a Muse, az Arcade Fire, Lorde, a Pixies, a Queens of the Stone Age, Calvin Harris, a Motörhead, Ellie Goulding, Lana Del Rey és Pharrell Williams is ott volt, a jegyeket húsz perc alatt mind elkapkodták, a feketepiacon pedig 4-500 dollár alatt nem volt napijegy az első, tegnap véget ért etapra (a második kör ezen a hétvégén lesz).

Screen Shot 2014-04-14 at 8.45.01.png

A celebeknek persze nem kell fizetni súlyos összegeket a jegyekért, sőt: nekik fizetnek, hogy bulizzanak egyet, már ha hajlandók egy adott márka gönceiben atomrészegre inni magukat és szelfizni párat, amin látszanak a logók. A Glee - Sztárok leszünk című sorozat egyik főszereplője, Lea Michele állítólag 20 000 dollárt kapott a Lacoste-tól, hpgy tetőtől talpig a francia divatcég ruháit viselje három napig, de ezt a színésznő ügynökei és a cég is kategorikusan cáfolta. 

Vanessa Hudgens, egykori Disney-gyereksztárnak a McDonald's fizet 15 000 dollárt, hogy néha egy sültkrumplis dobozzal a kezében fotózzák a Coachellán. Aaron Paul, a Breaking Bad című tévésorozat és a Need for Speed című film sztárja dettó 15 000 dollárt kért a szponzorációért és két VIP-belépőt - a dolgot megszellőztető The Hollywood Reporter arról viszont nem írt, melyik cég áldozott ennyit a mókára. Paul még az olcsóbb celebek közé tartozik, Kate Bosworth színésznő 30 000 dollár alatt a lábát nem teszi ki a házából.

Még az olyan ismeretlenebb celebek, mint Louise Roe, egy divattervezős reality házigazdája is 5000 dollárt és három jegyet kér, hogy magára húzzon egy pólót. Egy Los Angeles-i famergyártó szerint akadt olyan celeb is, aki 50 000 dollár fejében húzta volna a fel a cég nadrágját, de nem kértek belőle. Itt meg lehet nézni, hogyan buliztak az amerikai celebek ezen a hétvégén.