Jövőre ismét Budapestre jön a Nickelback

2014.12.01. 10:51

Alig vagyunk túl az előző budapesti Nickelback-koncerten, jövőre is jönnek! Majdnem egy év múlva, 2015. október 16-án, pénteken lépnek fel a Papp László Budapest Sportarénában.  A jövő évi turné természetesen a Nickelback 1995-ös megalapításának 20 éves jubileuma köré épül majd. 

A hivatalos Nickelback rajongói klub tagjai az ajándékok és exkluzív tartalmak elérése mellett már december 2-ától megvásárolhatják belépőjegyeiket a koncertre a nickelback.comon.

Nickelback-Rockstar

Ha valaki esetleg nem hallott volna egyetlen Nickelback-számot sem az elmúlt 19 évben, íme a banda jellemzése a hivatalos sajtóközleményből:

A Nickelback 1996-os feltűnése óta az utolsó két évtized egyik legsikeresebb és figyelemreméltóbb bandájaként szilárdította meg hírnevét. Több mint 50 millió albumot adtak el világszerte és a XXI. század második legsikeresebb külföldi csapatává váltak az USA-ban a Beatles után. Ellenállhatatlan és megkerülhetetlen slágerük, a How You Remind Me Az Évtized Rock Dala címet kapta a Billboardtól. Számtalan elismerésük között található Az Évtized Rockbandája csakúgy, mint a 9 Grammy-díj jelölésük, 3 American Music, egy World Music, egy People's Choice és 12 JUNO díj, valamint beiktatásuk a kanadai Hírességek Sétányán.