Egyetlen ütéssel terítette le egy bokszoló a bulizó Kállay-Saunderst

2015.05.16. 14:48

Bokszoló ütötte le Kállay-Saunders Andrást a BOB nevű V. kerületi szórakozóhelyen: akkora ütést mért a megasztáros énekes fejére, hogy az azonnal összeesett, írja a Blikk. A bulvárlap talált egy szemtanút is, aki elmesélte, mi történt a szórakozóhelyen:

Amikor beléptem a mellékhelyiség előterébe, arra lettem figyelmes, hogy ez az alacsonyabb termetű, kisportolt alkatú fiú szemben áll Kállay-Saundersszel, és eltorzult arccal üvölt valamit, majd egy jól irányzott ütéssel a földre küldi ellenfelét. Ezután, mint aki jól végezte a dolgát, kiment a mosdóból. Az énekes srác meg a földön maradt.

A Blikk szerint az csak később derült ki, hogy a kidobók nem a támadót dobták ki. Elkezdték ugyan keresni a valódi támadót, de az időközben eltűnt.

Kállay-Saunders ellen egyébként már folyik egy eljárás verekedés miatt: 2013-ban a Hajógyári-szigeten Tolvai Renivel és rapper barátjával, Kayode Olapade Abellel egy szórakozóhelyen a pultnál beszélgetett, amikor egy ötfős társaság beléjük kötött. Inzultáltálni kezdték az énekesnőt és a rappert, Kállay pedig odament, hogy megvédje őket. A dulakodásban valakit ellökött, de abban biztos, hogy senkit nem rúgott meg. A verekedésben egy testvérpár sérült meg komolyabban.