Kis Grófo és Pixa megcsinálták az idei nyarat

2015.06.05. 10:59

Miközben a Youtube (és az élet) szerint Kis Grófo ma az egyik legnagyobb magyar popsztár, eddig nem igazán fordultak meg a környékén olyan producerek, akik képesek elvonatkoztatni egy borsodi kocsma sarkába lepattintott szintetizátor hangzásvilágától. Ennek most vége, hiszen a Fluorral és Snoop Dogg-gal is dolgozó Pixa végre meglátta a lehetőséget a roma pop és modern klubzene keresztezésében. Itt van a Bulibáró, az idei nyár ironikusan és nem ironikusan is legkirályabb slágere.

mulatasi

A Bulibáróhoz ráadásul klip is készült, méghozzá Miki 357 rendezésében. Ebben Pixa és Kis Grófo lakótelepen, élelmiszerboltban és egy hajós partyn nyomják a #mulatásit, de egyik pillanatról a másikra egy pórázra kötött kecske is feltűnik a semmiből. A Nagy Magyar Trash monumentális főhajtása ez a projekt, amiben egy-egy pillanatra feltűnik Fluor vagy Szombat Éva fotós, akinek a sajátos képi világa erősen érezhető a klipen (az opetatőr Becsey Kristóf). Grófo egyébként rengeteg felkérést kap közreműködésekre, de Pixának és a menedzsmentnek sikerült rávenni az énekest, hogy semmiképp se akarjon kimaradni a nyár trash himnuszából, amit hajnal négykor üvölthetnek a matt részeg fiatalok.

Pixa az utóbbi időben egyre aktívabb, tavaly Snoop Dogg-gal dolgozott együtt Amerikában, majd a hallás világnapján mutatta be nekünk egy Wellhello-remixen keresztül mi a különbség a különböző hangtömörítési formátumok között, de nemrég mutattuk be a Nobody Moves közös klipjét a Cloud 9+-szal. Kis Grófo meg Kis Grófo, remélhetőleg 2015-ben már senkinek sem kell bemutatni a 16 milliós nézettségnél járó No roxa ájt.