Elmarad a legolcsóbb magyar fesztivál

2015.06.25. 21:20

"Sajnálattal közöljük, hogy az idei Pannónia Fesztivált akaratunk ellenére sem tudjuk megtartani a folyamatos háttérben zajló lejáratások miatt" - közölte Facebookján a fesztivál vezetősége.

Azt írják, az interneten terjedő információk miatt szponzoraik, partnereik nem támogatják a fesztivált, így ellehetetlenedtek. 

Az elővételben vásárolt jegyek árát visszafizetik, és azt írják, mindent megtesznek, hogy jövőre megtarthassák a fesztivált.

A fesztivált érintő jogvitáról június 1-én számoltunk be egy hosszabb cikkben.

A szántódi Pannónia Fesztivált a legolcsóbb magyar nagyfesztiválként ismerik. Az idei PAFE-val kapcsolatban a fesztiválozók annyit láthattak, hogy átrakták a helyszínt Szántódról Miskolcra, a szervezők egymásnak üzengettek Facebookon, eltűntek a korábban bejelentett fellépők, majd mintha mi sem történt volna bejelentették, hogy mégis csak Szántódon lesz a buli, viszont május helyett júliusban. Az alapító-főszervezőtől fizetési hiányosságok miatt az egyik alvállalkozója elcsaklizta a fesztivált, és végül az eredeti rendező nélkül tartották volna meg ugyanúgy Szántódon, mint tavaly.

Az idei, 9. Pannónia Fesztivál idén július 2-6-ig tartott volna ilyen nagyszerű felhozatallal.