Ogli G visszatért, és a főváros szépségéből merít új klipjében

2015.07.08. 15:13

Ogli G nem ismeretlen azoknak a körében, akik szeretik az őszinte és lényegre törő előadókat. Rapháborúk ide vagy oda, Ogli G a mai napig az egyetlen hiteles krónikása a pesti éjszaka sötét oldalának és annak is az egyik legkeményebb időszakának, amikor szinte mindennaposak voltak a leszámolások és robbantások. Mi sem mutatja jobban, hogy Ogli mennyire szerves része volt ennek a világnak, mint hogy maga is ült a kétezres évek elején 2 év 3 hónapot a Venyige utcai Büntetés Végrehajtási Intézetben.

Szabadulása után a klipjeiben is rendszeresen szereplő Big Moneyval közösen  megalapították   az Ogli és Money Produkció Kft.-t amin keresztül több lemezt és klipet is megjelentettek. Ogli életében egy teljesen új korszak nyílt a börtönévek után, hátrahagyta gengszter múltját, ami a zenéjére is kihatott. A nyers erőből csak az arcleszakító basszusok maradtak meg, viszont a korai nyers stílus helyett inkább a dallamosabb RnB-s hatások érvényesülnek. 

Bár erőteljes orgánuma a régi, legújabb lemeze általánosságban mégis a megfontoltabb és bölcsebb énjét helyezi előtérbe, és a korai negatív hatásokat kívánja ellensúlyozni pozitívabb szövegvilágával. Fogós refrénjét tekintve könnyen lehet, hogy a nyár slágerével van dolgunk.  Erről a lemezről debütál a Stenken az Ez a Város című szám klipje, amihez az azonos című lemez július végén jelenik meg.