Óriási sztárparádéval jön az MTV VMA

2015.08.27. 11:47

Kiderült, kik fogják szórakoztatni a közönséget a vasárnapi MTV Video Music Awards alatt. A fellépők között ott van Pharrell, Demi Lovato, The Weeknd, Tori Kelly,  A$AP Rocky, a Twenty One Pilots, valamint Macklemore és Ryan Lewis is. Rajtuk kívül még két további fellépőt is bejelentenek majd, a spekulációk alapján Justin Biebert és Nicki Minajt. (Bieber időközben biztossá is vált, ő a What Do You Meant fogja előadni.)

Sőt, már a Michael Jackson Életmű-díj várományosát is ismerhetjük, ő Kanye West lesz. Tavaly ezt az elismerést Beyoncé kapta, a díjat pedig férje, Jay-Z és lánya, Blue Ivy Carter adta neki át. Emiatt most többen is azt remélik, hogy Kanye neje, Kim Kardashian és lányuk, North West is ott lesz majd a VMA színpadán.   

A buli helyszíne a Los Angeles-i Microsoft aréna, házigazdája Miley Cyrus lesz. A versenyzők közül Taylor Swift áll az élen, akit 10 kategóriában jelöltek, őt pedig  Ed Sheeran és Kendrick Lamar követi, 6, illetve 4 nevezéssel. Minket magyarokat pedig bizonyára büszkeséggel tölt el, hogy George Ezra Budapest című száma és klipje is ott van az egyik kategória jelöltjei közt.

MTV Shows

A VMA díjkiosztók történetében egyébként nagy hagyománya van a botrányoknak is, elég csak például a következő eseteket felidéznünk:

  • 1999-ben Diana Ross letaperolta Lil’ Kimet
  • 2003-ban Madonna leszbikus csókja Britney Spearsszel és Christina Aguilerával
  • 2010-ben Lady Gaga nyers húsból készült ruhával sokkolt mindenkit
  • 2013-ban Miley Cyrus twerkelése kiakasztotta az internetet

Sokan idénre is várnak valami arcpirítót. A VMÁ-t nálunk az MTV-n vasárnap hajnali kettőtől nézhetjük majd élőben, de az azt követő hétfő este is megismétlik majd.