Meztelenül idén is ingyenes a Trash Fesztivál

2015.11.20. 16:02

Négy év után ismét megrendezik a méltán népszerű Trash Fesztivált, ezúttal a Liliom utcai (!) Rohamban, ahol ezúttal is a mainstreamtől jócskán eltérő, szokatlan és izgalmas produkciók szórakoztatják majd a közönséget. A legutóbbi, 2011-es megmozduláson az Index is ott volt, akkor azt írtuk:

Izgalmas éjszaka volt sok rossz fellépővel, akik eredetiségükkel szórakoztatóak voltak, lelkesedésük miatt meg szerethetőek. (...) Kiderült, lehet, hogy van szcéna, vannak sztárok, vannak gruppik, vannak slágerek.

Az idei fellépők közt ott van például a Flash elvonósnégyes, melynek frontemberével, Barcs Miklóssal két éve láncfűrészmániáról, drogokról, lerohadó középosztályról és a saját országát kifosztó elitről is beszélgettünk.

A trashfeszten első koncertjét adja majd a Stílus együttes, amely az Új Látásmód Fúzió szellemi atyja, Gáspár Kornél és a Csermanek Lakótelepből ismert Mészáros Csaba közös zenekara. A projektnek persze előzménye is van: a slágerbarátságból fogant Betonráma című dal, ami gyakran felcsendül a Fúzió koncertjein is.

Játszik még Madam X-otic és férje, Négyoktáv, valamint az Accommodator, ami a legutóbbi trashfeszten is igen emlékezetes koncertet adott.

A fellépések után buli is lesz: az ironikus bulizás jegyében Csájuhász és DJ Keleti Nyitás szórakoztatja majd az egybegyűlteket, állítólag révvel és handsuppal. Ők egyébként dobozos Kőbányaiért cserébe számkéréseket is teljesítenek – éljenek a lehetőséggel!

Hogy még teljesebb legyen az élmény, az érdeklődőket Pajor Kristóf vitrinkiállításával, valamint italakciókkal is várják: a felesek 350 forintba, a koccintós VBK-k meg 390-be fájnak majd. (Valószínűleg másnap is.)

DícsérTRASHék a Szűz MÁNIA!

– olvasható a Villany/Pásztorz bemutatkozásában is. A belépő csupán egy ezres, de meztelenül továbbra is ingyenes a bejutás, további információkat pedig az esemény Facebook-oldalán olvashatnak a buliról.

A szervezőnő – aki egyébként gördeszkapogót is ígér – azt üzeni:

pokolra jutunk mind.