Sinead O'Connor teljesen összeomlott

2015.11.30. 13:05 Módosítva: 2015.11.30. 14:23

Rajongók milliói aggódnak Sinead O'Connorért, a 48 éves ír énekesnő ugyanis teljesen összeomlott. Az előző napokban hosszú Facebook-bejegyzésekkel jelentkezett, amelyekben részletesen bemutatja, mennyire romokban hever az élete.

Vasárnap este viszont úgy tűnt, mintha egy búcsúlevelet posztolt volna Facebookra, amiben arról ír, hogy mindenki cserben hagyta, nem bírja elviselni az életet, ezért túladagolta magát. A helyszínre később mentők is érkeztek, és biztonságba helyezték, orvosi ellátást is kap.

Bár a vasárnapi Facebook-bejegyzéseiben azt írta, az elmúlt napokban egy meg nem nevezett írországi hotelben volt, ahová álnéven jelentkezett be, máshol azt írják róla, napok óta a pszichiátrián kezelik.

Sinead O'Connor bejegyzéseiből az is kiderült, hogy jelenleg se munkája, se otthona, és a rajongóitól szeretne segítséget kérni, mert már a családjára sem számíthat. Az énekesnő leginkább amiatt van elkeseredve, hogy az első férje, a zenei producer John Reynolds és a tőle született gyereke, Jake Reynolds, valamint a Shane nevű fiának apja, a zenész Donal Lunny teljesen elszigetelik őt a többi gyerekétől és az unokájától. (via Pitchfork)