Feloszlik a One Direction

2016.01.13. 17:19

Az Us Weekly szerint nem sokkal azután, hogy márciustól egy kis szünetet kértek maguknak a One Direction tagjai, valójában külön-külön folytatják, azaz meg fog szűnni a kétezres évek talán legsikeresebb fiúbandája.

A 1D amúgy is meg volt már roggyanva, tavaly márciusban Zayn Malik otthagyta őket, az meg csak egészen ritkán válik be, hogy egy ilyen banda alaptag nélkül is tudja folytatni (ellenpélda: Take That). Az Us Weekly forrása szerint Liam Payne-t a dalok írása és a produceri munka érdekli, Harry Styles filmekben szerepelne, Louis Tomlinson apuka lesz, Niall Horan jövőbeli céljairól viszont senki nem mondott semmit.

A One Direction a 2010-es, angol X Factorban tűnt fel, ott harmadikak lettek, de ez nem akadályozta meg a rajongókat, hogy hatalmas felhajtást kavarjanak körülöttük az interneten. Első albumuk 2011-ben jelent meg, onnantól meg nemigen állt meg a 1D-vonat. 2015-ig négy albumot adtak ki, One Direction: This Is Us címmel pedig a Super Size Me rendezője, Morgan Spurlock készített nekik egy 3D-koncertfilmet.