Szűk körben temetik el David Bowie-t

2016.01.15. 11:37
1 hozzászólás

David Bowie családja Facebook-posztban jelentette be, hogy a 69 éves korában elhunyt, néhai zenész gyászszertartását zárt körben tartják meg. A bejegyzésben egyúttal azt is kérik, hogy a Bowie-rajongók a döntésüket tartsák tiszteletben.

A család közben háláját fejezte ki a rajongóktól kapott szeretet miatt is, és elmondták, hogy valamennyi megemlékezést, emlékkoncertet és -bulit üdvözölnek, ám fontosnak tartják megjegyezni, hogy ezek nem hivatalos események, zömében a tudtuk és jóváhagyásuk nélkül szerveződtek.

Közben a BBC a Daily Mirrorra hivatkozva arról ír, hogy Bowie testét már titokban elhamvasztották New Yorkban, méghozzá a zenész kérésének megfelelően: a család és a barátok jelenléte nélkül. A BBC-nek a zenész egyik szóvivője nem erősítette meg, de nem is cáfolta az információt.

A halálhír óta a Bowie-lemezek eladásai az egekbe szöktek, a halála előtt megjelent Blackstar például jó eséllyel listavezető lehet majd az Egyesült Államokban és Angliában is (egybként okkal, mi is szerettük), de a popkaméleon korábbi lemezei is jól fogynak.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!