Taylor Swift hetvenmillióval támogatja a megerőszakolt Keshát

2016.02.22. 09:38

Két nappal azután, hogy egy New York-i bíróság elutasította a szexuálisan zaklatott Kesha arra vonatkozó kérését, hogy a Sonyt megkerülve rögzíthesse új anyagait, Taylor Swift úgy döntött, hogy 250 ezer amerikai dollárral támogatja az énekesnőt, írja a Rolling Stone.

Swift szóvivője közleményben jelentette be, hogy a csaknem hetvenmillió forintnak megfelelő összeggel szeretnék Keshát támogatni ezekben az embert próbáló időkben. Keshának ugyanis továbbra is azzal a producerrel kell dolgoznia, aki állítólag éveken át szexuálisan zaklatta és kihasználta őt. A bíróság azzal magyarázta a döntést, hogy nem veheti semmibe a kiadó és az előadó között kötött szerződést.

Úgy tudni, Taylor Swift akkor döntött az anyagi támogatás mellett, amikor meglátta a tárgyalóteremben készült fényképeket, amelyek a síró énekesnőt örökítették meg.

A tárgyalás óta egyébként többen is kiálltak az énekesnő mellett:

Ez az egész csak megerősít, te bátor és gyönyörű lány

– írta például Demi Lovato a Twitteren, de a meghurcolt popsztár mellett felszólalt még Lady Gaga, Lorde, Grimes, Lily Allen és Kelly Clarkson is.

Kesha 2014 októberében perelte be a Dr. Luke nevű producert, aki állítólag elkábította, megerőszakolta és több ízben is zaklatta őt. A helyzetet csak tovább bonyolítja, hogy közben Dr. Luke is perli Keshát és az anyját, akik szerinte alaptalanul rágalmazzák őt.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!