Két év után kijött egy új Middlemist Red-dal

2016.02.24. 15:25

Már két év eltelt az első indexes dalversenyt megnyerő Middlemist Red bemutatkozó albuma óta, de a zenekar folyamatos hazai és külföldi koncertezés mellett eddig nem adott ki új zenét. Most ez a pillanat is elérkezett, hiszen a koncerteken már hallható Evermore c. számukhoz egy klipet is készítettek, ami nálunk debütál.

Az Evermore című számot a zenekar még a hollandai Eurosonic előtt vette fel Nagymaroson Miskolczi Márton (Képzelt Város) segítségével. Ahogy az hallható, ez az első olyan száma az együttesnek, amiben szintetizátor is megszólal, ettől minket némileg a kései Horrorsra emlékeztet, ahogy némileg a klip is megidézi a Sea Within a Sea videójának hangulatát. A klipet egyébként Komróczki Dia vette fel a Bem Moziban, de a vágást a zenekar csinálta, ezután küldték el az anyagot Matos Gergőnek (Isle of Man) utómunkára.

A Middlemist Red már írja a következő albumát, ami reményeik szerint még idén megjelenik, de elmondásuk szerint a mostani Evermore hangzásvilágát és ívét követi. Ha minden jól megy, akkor még nyár előtt megjelenik egy másik klipjük is.

A franciaországi Midemen és a hollandiai Eurosonicon is fellépő zenekar folytatja az európai terjeszkedését, fellépnek a Tallin Music Weeken, illetve nyáron mennek osztrák, francia, horvát és lengyel fellépésekre is.

A Middlemist Redet legközelebb március 4-én lehet élőben elkapni az Akváriumban, ahol egy másik új számot is eljátszanak, az előzenekaruk pedig a Stenken többször is szerepelt Kaktus lesz.

Ne maradjon le semmiről!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.