Végigbugizza a részeg a belvárost

2016.03.10. 15:18
0 hozzászólás

Aki látta két éve a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című remek magyar filmet, az tudja, hogy ez a klip nem az első alkalom, hogy Csorba Lóránt és Reisz Gábor együttműködött, ugyanis a film zenéjét is közösen rakták össze. Aztán a VAN filmzenekar gyakran teltházas koncertjein is a Lóci játszik lépett fel előzenekarként, most pedig Reisz rendezett nekik egy videoklipet a Nem táncolsz jobban című dalhoz.

Reisznek amúgy nem idegen a videoklipes műfaj, két éve rendezett a  Manaky nevű reggae-bandának is egyet , de a Lóci játsziknak egy sokkal érdekesebb és játékosabb kisfilmet készített, van benne lassított felvétel, ritmusra koreografált sétálás, hirtelen feltűnő balettosok, sőt, az egyik jelenetben kidobott karácsonyfák között bugizik a főszereplő. Aki részegen, táncolva elkezd követni  egy lányt a pesti éjszakából a pesti nappalba, közben meg azt fitogtatja, hogy mennyire jól táncol. Ha esetleg úgy tűnik, hogy rossz videó indult el, akkor nem kell kétségbeesni, a sztori elejére egy jó hosszú intró is került, ahol még nem a Lóci játszik zenéje szól:

A Lóci játszik legközelebb a már most teltházas, március 12-i koncerten lép fel az Akváriumban. Itt van esemény Facebook-oldala, hátha valaki az utolsó pillanatban jegyeket szeretne mégis szerezni.

Ne maradjon le semmiről!

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.