Végigbugizza a részeg a belvárost

2016.03.10. 15:18

Aki látta két éve a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című remek magyar filmet, az tudja, hogy ez a klip nem az első alkalom, hogy Csorba Lóránt és Reisz Gábor együttműködött, ugyanis a film zenéjét is közösen rakták össze. Aztán a VAN filmzenekar gyakran teltházas koncertjein is a Lóci játszik lépett fel előzenekarként, most pedig Reisz rendezett nekik egy videoklipet a Nem táncolsz jobban című dalhoz.

Reisznek amúgy nem idegen a videoklipes műfaj, két éve rendezett a  Manaky nevű reggae-bandának is egyet , de a Lóci játsziknak egy sokkal érdekesebb és játékosabb kisfilmet készített, van benne lassított felvétel, ritmusra koreografált sétálás, hirtelen feltűnő balettosok, sőt, az egyik jelenetben kidobott karácsonyfák között bugizik a főszereplő. Aki részegen, táncolva elkezd követni  egy lányt a pesti éjszakából a pesti nappalba, közben meg azt fitogtatja, hogy mennyire jól táncol. Ha esetleg úgy tűnik, hogy rossz videó indult el, akkor nem kell kétségbeesni, a sztori elejére egy jó hosszú intró is került, ahol még nem a Lóci játszik zenéje szól:

A Lóci játszik legközelebb a már most teltházas, március 12-i koncerten lép fel az Akváriumban. Itt van esemény Facebook-oldala, hátha valaki az utolsó pillanatban jegyeket szeretne mégis szerezni.

Ne maradjon le semmiről!