Magánmásolási díj visszatérítése professzionális alkotóknak

Serdülőkorba lépett a Hősök

2016.03.21. 15:38

Két számozott EP-vel készül az évre a már egy ideje kétfősre fogyatkozó Hősök, ebből a kettőből az egyik most nálunk debütál.

A háromszámos 15/1 azt is jelzi, hogy 15 éves lett a Hősök.

2001 októberében Tapolca-Diszelen volt az első buli, ahol Hősök néven léptünk fel. Középiskolások vagyunk, a közönség a baráti-haveri körünk, magnókazettáról megy az alap, arra rappelünk pár számot. Aztán tíz év eltelik a föld alatt, végigjárjuk a szamárlétrát és az ország legkisebb klubjait vagy kocsmáit. A mostani hallgatóink nagy része nem is hallott a Szóhisztéria vagy a Nyelvtan lemezeinkről, de nincs is ezzel gond. 2010-től bővült a zenénk iránt érdeklődök köre, zenekarunk lett, a fesztiválok rendszeres előadóivá váltunk.

Mostani EP-t júniusban követi a második, illetve a Lepörög a film című számhoz klip is készült, amiben feltűnik Fluor, Pixa és Diaz is. A dalban egyébként Vörös Janka énekel.

A Hősöket legközelebb Kecskeméten lehet elkapni március 25-én, de az igazán nagy buli május 5-én lesz, amikor a Hősök együtt ünnepli a 15. születésnapját az Akkezdet Phiaival, akik meg idén 20 évesek. És akkor mindeni érezze baromi öregnek magát.

Ne maradjon le semmiről!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Spanyolország

A szélmalmok földjén - Consuegra és Almodóvar del Campo.