A közönség kérte, a közönség kapja

2016.03.25. 13:21

Húsvétvasárnap a Kuplungban tartjuk az Index idei dalversenyének döntőjét, ahol fellép majd mind az öt döntős, majd meghozza döntését a szakmai zsűri, és kiderül, hogy ki írta 2015 legjobb számát. Írtunk már a Felső Tízezerről, a Fran Palermóról, az I Am Soyuzról, a Dope Calypsoról, akiket a zsűri választott, most a közönség kedvencét, a Papaver Cousinst mutatjuk be az olvasóknak. 

Szendrey-Nagy Olivér és Nagy Barnabás a valóságban is unokatestvérek, a zenéjüket modern folk-bluesként határozzák meg. Egy friss produkcióról van szó, 2014-ben alakultak csak meg, 2015-ben jelent meg az első kislemez, amin a versenyben szereplő No God Can Cage My Love, illetve a Won’t You Bring Your Boy Back Home Tonight szerepel. A kiadójuk pedig az a Lone Walz Records, ami mögött Lukács Ádám Dávid és Upor András mellett az a Micsoda Dániel, azaz Zanzinger áll, akit saját felfedezettünknek érzünk, hiszen a döntőig jutott a tavalyi dalversenyünkben. 

A Papaver Cousins ezzel a számmal vesz részt a versenyben:

A március 27-i döntőt a budapesti Kuplungban tartjuk, ahol egy-egy minikoncertet ad mind az öt zenekar, tehát a

  • Felső Tízezer
  • Fran Palermo
  • I Am Soyuz
  • Dope Calypso
  • és a Papaver Cousins.

A győztes nem mi és nem is a közönség, hanem egy négyfős szakmai zsűri választja ki, akiknek a nevét már nem titkoljuk.

A zsűri tagja Gerendai Károly, a Sziget főszervezője, Szép Fruzsina nemzetközi fesztiválszervezőDJ Titusz zenei producer, illetve Dudás Gergely, az Index főszerkesztője.

További infók a Facebook-eventben

Ne maradjon le semmiről!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.