Kamu lehetett Prince influenzája

2016.04.22. 10:59

A TMZ szerint nem Prince influenzája miatt kellett a popsztár gépének kényszerleszállást végrehajtania múlt csütörtökön. A sajtó akkor arról értesült, hogy az énekes gépe Atlantából hazafelé tartva félúton leszállt, és a zenészt azonnal kórházba szállították. Sajtósa akkor azt kommunikálta, hogy Prince súlyos influenzája miatt került sor a váratlan landolásra az illinoisi Moline repterén.

A lap azt találta gyanúsnak, hogy a gép állítólag már csupán 48 percre volt Prince otthonától, majd több helyi forrás szerint a zenészt sürgősen kórházba szállították, ahol olyan mentőinjekciót kapott, amilyet opiáttúladagolások esetén szoktak alkalmazni. Úgy tudni, az orvosok 24 órás kórházi megfigyelést javasoltak Prince számára, de a zenész és csapata már alig három óra után elhagyta a kórházat, miután megtudták, hogy nem kaphat saját szobát.

A TMZ forrásai szerint Prince nem volt túl jó állapotban, amikor elhagyta a kórházat, aminek nyilvánvalóan köze lehet a popikon csütörtöki halálához is. Prince-re egy liftben találtak rá, a segítségére siető orvosok már nem tudták újraéleszteni. 57 évet élt.

Ne maradjon le semmiről!