Amikor elvesztettük a józan eszünket a volt csajommal

2016.04.29. 09:45

Hamarosan megjelenik a második nagylemeze az Index idei dalversenyében a döntőbe kerülő Fran Palermónak, amiről most nálunk debütál egy új dal Yellow Man címmel.

A Yellow Man egyébként a május 5-én megjelenő Razzle Dazzle album egyik első szerzeménye volt, és a benne hallható kissé arabos gitártéma miatt sokáig csak kígyóbűvölős cuccként emlegette a zenekar hangosítója.

“Kedvencem a napsárga szín és gyakran lépek fel ilyen színű gatyában és bőrdzsekiben, amit ajándékba kaptam valakitől, aki nagyon sokat jelentett nekem. A dalszöveg sokkal később született meg hozzá. Egy kicsit rólam szól és arról az időszakomról, amikor elvesztettük a józan eszünket a volt csajommal... Arról szól, hogy milyennek láttam magamat, és hogy milyennek mondott ő, amit annyit hajtogatott, hogy akkoriban kevés más hang volt már a fejemben ezen kívül. Egy szomorú időszakot idéz meg számomra, de kizárólag akkor, ha belegondolok a dalszöveg hátterébe. Egyébként olyan lett, mint egy diszkósláger. A demó még nagyon más feeling volt, de valahogy megszerettük ezt a hangzást és minél többet hallgattam, annál inkább jól esett” - mondta a dal személyes kapcsolódású hátteréről Henri Gonzo frontember.

A dalversenyünk döntőjét is megjáró Fran Palermo egyébként egy másik versenyen is részt vesz, pont most szerdán léptek fel a Volt és az MTVA közös műsorában, a Nagyszínpadon, és a koncertet a zsűriből tízen is 10/10-esre értékelték. Kivéve Sixx, mert ő csak hármast adott. A Yellow Man, illetve a Razzle Dazzle album élőben először a május 13-i lemezbemutatón lesz hallható az A38-on, ahol többek között az erdélyi Nobody Elses lesz az előzenekar.

Ne maradjon le semmiről!