Tavasz van, bennem áll a bál

2016.04.29. 11:25

Új dallal és klippel jelentkezett a Kelemen Kabátban zenekar, a címe Áll a Bál, és érdekessége, hogy a frontember Horváth Boldizsár eredetileg egy női előadónak írta a dalt (mint az a dalszövegből is egyértelmű lesz), de végül annyira megtetszett neki, hogy inkább megtartotta magának. A klipet Bisztray Sándor rendezte, és először itt a Stenken lehet látni. 

Íme a klip: 

A dal egy fiatal gimnazista lányról szól, akiért mindennap egy rejtélyes férfi jön az iskola elé - cabrióval, ami nagyon tetszik neki, de azért tart is tőle. "Félek, de akarom mégis", "nagy lány vagyok aki tudja hogy mit akar" - egy aranyos kis tiniklip lett a végeredmény, a főszereplő pedig egy Natali nevű lány, akiről itt lehet több képet látni. A zenét Horváth Boldi & Gáspár írták, a szöveget pedig Horváth Boldi. 

A forgatókönyvet írta és a klipet rendezte Bisztray Sándor, a producer Boros Bence volt, az operatőr Stámusz Dani, a kameratechnikus Egry Krisztián. A beauty vonalért Szegő Júlia felelt, a mindenes Domonkos Lívia volt.  A klip utómunkája a Post Edisonban készült. Horvát Miklós vágta és Tőtszegi Szilárd fényelte.

Ne maradjon le semmiről!