A Slipknot énekese zakózott egyet, de már jól van

2016.07.01. 13:08

Ha van valaki, akinek ügyelnie kellene a színpadi ugrándozásra, az Corey Taylor, a Slipknot énekese, akinek júniusban, soron kívül kellett megoperálni a gerincét. A műtét miatt pár koncertet is le kellett mondaniuk, de Taylor gyorsan felépült, és orvosi engedéllyel, nyakmerevítővel ugyan, de felléphetett. Namármost, aki látott már Slipknot-koncertet, az tudja, hogy a nyakmerevítő nem éppen kompatibilis azzal, amit a zenészek a bulikon művelnek. Mutatjuk:

Taylor és zenekara Atlantában adott koncertet két napja, és ahhoz képest, hogy az énekesnek meglehetősen visszafogottan kellett szerepelnie, minden jól ment, egészen az utolsó nótáig (a Spit it Out volt), amikor is a kontroll-ládákra felugró Taylor megcsúszott, és a hátára esett. Ez egy egészséges ember esetében kibírható lenne, de a műtött nyakcsigolyák ezt nem nagyon szeretik.

Az esés után Taylor alig bírt feltápászkodni, zenésztársai és a színpadra rohanó roadok segítették talpra állni, de láthatóan nem volt jól, és csak a többiekre támaszkodva tudott lemenni a színpadról. Egy rajongó az eset után azt nyilatkozta a Blabbermouth-nak, hogy ijesztő volt látni, mennyire megzuhant egy ilyen eséstől Taylor, és látni vélt pár, a helyszínre érkező mentőst is. 

Taylor a koncert vége után pár órával azt Twitterelte, hogy jól van, nagyobb volt az ijedség a bajnál, és szerencsére a kezére érkezett, nem a hátára. 

Ne maradjon le semmiről!