Élete legelső koncertjére készül Kamarás Iván

2016.07.20. 09:32

Hazatér Kaliforniából, és Frank Sinatra-számokat énekel majd augusztus 21-én, vasárnap, a Városmajori Szabadtéri Színpadon, írja a Blikk. A színész hangja állítólag remek formában van, a koncert alatt pedig gitározni is fog, és azt is hozzátette, hogy nagy álmát váltja ezzel a fellépéssel valóra.

A lap Kaliforniában érte utol a színészt, aki elmondta: "A legjobbkor táncolta be magát az életembe, érettség kellett hozzá. Alig múltam harminc, és karácsonyra kaptam a dupla válogatását. Annyira magával ragadott a nagyzenekaros gengszterromantika, hogy jó ideig csak Sinatrát hallgattam".

Kamarás egyébként korábban, 1999-ben adott már ki egy lemezt Bombajó címmel, azzal azonban nem turnézott, mert nehézségekbe ütközött a zenekar szervezése, tátogni pedig nem akart. "Azokat a dalokat ma is szeretem, de Sinatra-estre nem valók. Így is lesz dal magyar szöveggel, és ezt az itteni szomszédaim is igazolni tudnák, mert itthon is sokat gyakorolok" – mondta a Blikknek.

Ez itt pedig a Bombajó címadó dala:

Frank Sinatra születésének századik évfordulójára egyébként az Index is megemlékezett. “Mindent hallani lehetett a hangjában – a halált, az Istent, az univerzumot, tényleg mindent” – mondta róla egykor a hasonlóan nagyhatású Bob Dylan is.

Ne maradjon le semmiről!