Kínos csókjelenetek mindenhol

2016.08.29. 10:12

Az MTV VMA minden évben a legfurcsább, legbotrányosabb zenei díjátadó, de idén valahogy nem akart senki kitűnni a tömegből. Helyette csak kínos csókjelenetek jutottak.

Rihanna 28 évesen már veteránnak számít a MTV-nél, de még így is négy fellépéssel ünnepelte, hogy életműdíjat kapott.

A négy fellépésből talán ez volt a legerősebb, mert a felvételen látni, ahogy Rihanna minden porcikája beleremeg az erőlködésbe, hogy ki tudjon énekelni egy hangot rendesen.

via GIPHY

Nyilván csak maximum második lehet Rihanna azon a színpadon, ahol Beyoncé is fellép. Egy újabb este, ahol kiderült, hogy: 

Beyoncé > Rihanna

Az énekesnő ráadásul kemény kiállást tett az Amerikában egyre erősebb rendőri brutalitás ellen azzal, hogy színpadra lépett több olyan édesanyával, akiknek a gyerekeit rendőrök lőtték le ártatlanul. Az esti produkciója is sok szempontból ehhez a témához kötődött.

via GIPHY

Britney Spears majdnem 10 év után tért vissza a VMA-re, de hiába próbálta meg lesmárolni kevésbé ismert partnere, Britney már nem olyan lány, mint régen.

Biztos sokan emlékeznek rá, amikor Madonna megcsókolta Britneyt és Christina Aguilerát is a VMA színpadán. Na, valami hasonlóra készülhetett a nem túl ismert G-Eazy, de hiába próbálta megcsókolni az énekesnő, Spears kisasszony nem volt vevő az akcióra.

De legalább megvan az idei MTV VMA legkínosabb momentuma.

  

via GIPHY

Kanye West összesen négy percet kapott a színpadon, de legalább annak egy részét arra használta, hogy Steve Jobshoz és Walt Disneyhez hasonlítsa magát, illetve bemutassa az új klipjét.

Szerencsére ez az egész feleségét, Kim Kardashiant egyáltalán nem érdekelte, és hiába hiheti azt Kanye, hogy élete szerelme éppen őt fotózza, valójában ez a jó asszony csak magáról készített egy szelfit.

via GIPHY

Drake állítólag dugóba került, ezért nem vehette át a díját, de később azért még át tudta adni az életműdíjat Rihannának. Aminek aztán megint egy kínos csókjelenet lett a vége.

via GIPHY

Sajnos az idei VMA elég vérszegény volt, de azért vétek lenne megfeledkezni Joe Jonas új bandájának egyik tagjáról, akinek jól láthatóan fogalma sincs, hogy hol van és miért adták rá az nagyanyja összes aranyláncát.

via GIPHY

Ne maradjon le semmiről!