Négy szám után lesétált a színpadról Liam Gallagher Chicagóban

2017.08.04. 10:45

Liam Gallagher, az Oasis egyik alapítója, csütörtökön Chicagóban, a Lollalalooza fesztiválon lépett fel, ám koncertje idő előtt véget ért. 16:30-kor kezdődött a fellépés és 16:50-re már vége is volt, a rajongók legnagyobb megrökönyödésére, hivatalosan ugyanis egy órás koncert szerepelt a programban, számolt be róla a Billboard.

GettyImages-826222142
Fotó: Timothy Hiatt / Getty Images Hungary

A közönség egy darabig értetlenül állt az események előtt, ugyanis csak annyit láttak, hogy az énekes a negyedik dala után lesétált a színpadról és nem értették, hogy vajon miért, illetve ha valamilyen problémája van, akkor miért nem mondja el nekik, távozás előtt.

A hivatalos magyarázat végül Twitteren érkezett meg, a közösségi médiát aktívan használó zenésztől.

Itt elnézést kért mindenkitől, majd azt írta, hogy a tegnapi koncertje nehéz volt és tönkre tette a hangját. Ez a bizonyos fellépés szintén a Lollapalooza egyik rendezvénye volt, egy Park West nevű klubban játszott szűk körben az énekes 13 számot. Gallagher szóló albuma, az As You Were október hatodikán jelenik meg, koncertjein főleg ezekről játszik a koncertjein, de néhány Oasis szám is van a setlisten.

Ne maradjon le semmiről!