Pásztor Anna elhozza az utópiát

2017.08.09. 12:18

Kedves mindenki! A játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük!

Begyújtotta a rakétákat az Anna & The Barbies, augusztusban új lemezük jelenik meg, szeptemberben pedig jön a róluk készült koncertfilm Álmatlan címmel. Az utóbbi előzetesét itt lehet megnézni, az előbbit pedig szerdától a MOL-kutaknál, egy héttel később pedig majd online lehet megtalálni. Kivéve, ha játszol velünk, mert most 5 darab dedikált példányt sorsolunk ki belőle.

Az Utópia az Anna and The Barbies hetedik nagylemeze, pár számot már simán lehetett hallani róla, megjelent korábban a 7 lépés, a Karjaidban, az I Belong To You (ez az egyetlen szám a lemezen, ami nem magyarul van, egy duett Senával), és a remek című Segges a Balatonba is.

Az Utópia augusztus 9-től a kijelölt MOL kutakon lesz elérhető (ezeket a zenekar Facebook-oldalán lehet majd megtalálni), egységes, 990 Ft-os áron, az online felületekre csak augusztus 16-án fog felkerülni.

Mindegyik dal szövegét és zenéjét Pásztor Anna és Pásztor Sámuel szerezte, az Utópia kiadója a Supermanagement.

És akkor a lényeg: ahogy az elején írtuk, öt darab, dedikált példányt sorsolunk ki az Utópiából. A feladat pedig a következő: írd meg a stenk@mail.index.hu címre, hogy melyik a kedvenc Anna and the Barbies-számod. A levél tárgyában szerepeljen az, hogy Utópia, különben nem fogjuk észrevenni. A játék augusztus 13. éjfélig tart, 14-én, azaz hétfőn fogunk napközben sorsolni, a nyerteseket pedig emailben értesítjük.

Ne maradjon le semmiről!