Fluor visszatér a gyökereihez

2017.10.02. 16:45

Újra, igazi hip-hop számot készített Fluor, de ezúttal Diaz nélkül. Busa Pistával és Lupinoval dolgozott Fluor Tomi és közösen készítettek egy dalt, ami hangzásban és képi világban egyaránt a 90-es évek hip-hopjának állít emléket. A végeredményt pedig a Stenken lehet először megnézni.

A videó mögött egy kreatív produceri trió áll (Angyalosy Eszter, Szőke Dániel és Varsics Péter), akik a Beastie Boys, a Run DMC, Ice Cube, Ice T vagy épp Snoop Dog leghíresebb klipjeit akarták megidézni. Az ő videóik, amik annak idején az MTV-n keresztül jutottak el az emberekhez, gyakran csak annyiból álltak, hogy megmutatják a várost, ahol élnek, a tereket, ahol a legjobb ötleteik születtek. 

Így a Budapest klipje is beillik imázsfilmnek is, ahogy Szőke Dániel operatőr kamerája úgy próbűlja megmutatni a belvárost, ahogy eddig még talán nem láttuk. A készítők célja az volt, hogy a videó ne kifigurázzon bizonyos videókat, vagy filmes megoldásokat, hanem

"megidézzen egy korszakot ezzel hidat képezve az oldschool hiphop tradíció és a mai aktuális, modern, magyar valóságunk között.

Ne maradjon le semmiről!