Ez új szoknya magán, Koncz elvtársnő? Kurta!

fortepan 106630
2018.11.05. 09:17

Hagyjuk a szexualitást a hanyatló Nyugat ópiumának!

– mondta Virág elvtárs, de mondhatta volna ugyanezt Random elvtárs is, egy évtizeddel később, amikor Koncz Zsuzsa miniben tolta a színpadon a közönség férfi tagjainak legnagyobb örömére, vagy hogy is szokták az első sorban nyálukat csorgató faszikat újságnyelven emlegetni. A Blikk szemlézte az RTL Portré című műsorában elmondottakat, ilyen címmel, hogy

Mert ahogy azt Koncz Zsuzsa elárulta,

Tonnaszámra kaptam a magyar anyák átkozódó leveleit, amikor valamelyik első táncdalfesztiválon igazi miniruhában léptem fel. Fel voltak háborodva, hogy megrontom az ifjúságot.

Néha az édesanyja is megkérdezte, hogy muszáj-e ilyen rövidben tolni, de hát a show business az őskor óta így működik. A Blikk azt is megjegyzi, hogy a modellalkatú énekesnő még csak 16 éves volt az 1962-es Ki mit tud? idején, de már akkor sem érdekelték a fanyalgók. 

Mert már akkor is tudtam, az igazi ítélet a közönségtől jön.

De ha már bent járt Barabás Éva műsorában, az is elmesélte, mázli kellett ahhoz, hogy Bródy János alkotótársa legyen, mert Bródy a balatongyöröki vállalati üdülőben akarta felszedni az egyik barátnőjét, és az egyik esti bulika alatt Koncz dalra fakadt, Bródy lekísérte, a többi meg rocktörténelem.

(Borítókép: Hunyady József / Fortepan)

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?