Bezárták egy El Pasó-i hotelbe a Blink-182-t a lövöldözés alatt

2019.08.04. 13:50 Módosítva: 2019.08.04. 14:54

A Blink-182 augusztus 4-én lépett volna fel El Pasóban, ahol egy nappal korábban egy fegyveres megölt húsz embert, de a zenekar a történtekre való tekintettel lemondta a fellépését.

Ez derül ki a zenekar hivatalos Twitteréről. Az énekes, Mark Hoppus saját Twitteréről viszont megtudni azt is, hogy a zenekar kis híján pont belefutott a lövöldözésbe.

Hoppus azt írta, hogy reggeli után kapták a hírt a biztonsági főnöküktől, hogy lövöldözés kezdődött abban a bevásárlóközpontban, ahova aznap menni akartak.

 „Jöttünk el a reggeliről, amikor üzenetet küldött a biztonsági csapatunk, hogy lövöldözés van abban a bevásárlóközpontban, ahova tartunk. Több tucat rendőrautót láttam az autópályán és az utcákon. Helikoptereket is. Visszamentünk a szállodába, és bekapcsoltuk a híradót, hogy megtudjuk, mi történik. Aztán bemondták az interkomon, hogy az utcában szemközt is van egy lövöldözés egy másik plázában. Nem hallok vagy látok rendőrautót vagy helikoptereket, remélem, valaki csak túlságosan óvatos, és összekeverte a bevásárlóközpontokat. Olyan szörnyű" - írta a zenész.

Később erről az utóbbi információról kiderült, hogy téves, a zenekarnak viszont a hotelben kellett maradnia, nem hagyhatták el az épületet.

(Variety)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport