Meghalt az Il Divo énekese

2021.12.20. 09:25
Carlos Marin 53 éves volt.

53 éves korában elhunyt Carlos Marin, az Il Divo énekese – jelentették be a zenekar tagjai vasárnap a közösségi médiában.

Nehéz szívvel tudatjuk, hogy elhunyt barátunk és társunk, Carlos Marin. Barátainak, családjának és rajongóinak egyaránt hiányozni fog. Soha nem lesz még egy olyan hang vagy szellem, mint Carlos. Tizenhét éven keresztül együtt jártuk végig ezt a hihetetlen utazást az Il Divo zenekarban, hiányozni fog nekünk a drága barátunk. Reméljük azt, és imádkozunk azért, hogy csodálatos lelke békére találjon

– írta az Il Divo.

Az USA Today szerint az Il Divo korábban december 10-én jelentette be, hogy az ebben a hónapban hátralévő koncertjeiket betegség miatt elhalasztják, később arról tájékoztatták a rajongókat, hogy Marint kórházba szállították. Az El Pais című spanyol lap pedig arról számolt be, hogy Marin az angliai turné során rosszul lett, egy manchesteri kórházban pedig mesterséges kómába helyezték. Azt nem tudni, hogy milyen betegségben szenvedett.

A négyfős együttest Simon Cowell alapította még 2004-ben, fennállásuk alatt három listavezető albumot írtak. Többféle stílusban alkotnak, a klasszikustól kezdve egészen az egyházi zenéig. Marin Németországban született, ám 12 éves korában Spanyolországba költözött.

Az éneklés az én módszerem arra, hogy kifejezzem az érzelmeimet. Ettől érzem azt, hogy élek, és hálás vagyok a sorsnak, hogy azt csinálhatom, amit szeretek

– található egy korábbi nyilatkozata az együttes honlapján.

Az énekest utoljára december 6-án látták fellépni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport