Holnap kezdődik a Balaton Sound

2008.07.09. 08:17
Az Index fesztiválblogja

A külföldi popcsillagok többsége péntektől érkezik Zamárdiba, de a fesztivál három zenei helyszíne már csütörtökön üzemelni fog, állítólag lesz zivatar, de egyáltalán nem biztos. Viszont játszik majd két trendi berlini house-producer és a jegy is jóval olcsóbb.

Pénteken lép fel a Goldfrapp és a Massive Attack, szombaton a B-52’s és Guetta Dávid, vasárnap meg Fatboy Slim illetve DJ Fülöp, tessék böngészni. A Balaton Sound már csütörtökön elkezdődik, a nulladik napon. A három működő helyszín egyikén, a teraszon délben Balaton Lounge indul az elképesztő Jazzy DJ-vel, később Naga és Beta és Andre, hajnali öttől a Polymorphin duója, előtte pedig a berlini house producerpáros, a M.A.N.D.Y. játszik egyet, nekik van egy közös kiadójuk Booka Shade-del (ők is ketten vannak, és szombaton lépnek fel élő szettel az Arénában), tisztelik a klasszikus diszkót és nagyon népszerűek.

A kizárólag 18 éven felüliek által látogatható piros színű helyszín is lounge-zsal kezd, méghozzá az igen jó Syrup netlabellel, aztán Péterfy Bori, a Colorstar és az Irie Maffia koncerteznek egyet jót, utánuk pedig Rewind-kombó, azaz Palotai, Cadik, MC Zeek, Publo, Chiburi, valamint Lee Unflyable, azta. Az MR2 sznípadán DJ Letölt vs. Robot a program déltől, aztán Karányi, később Mango és Gattio, legvégül pedig Titz vs. Something New.

Csütörtökön elvileg várhatók záporok, egy darab esődzseki, illetve pulcsi estére nem árt, ha van, később is, mert pénteken és szombaton nappal meleg lesz, de éjjel lehet, hogy hűvös, vasárnap meg ismét eshet, de nem biztos.

Napijegy: 6900 HUF, 8900 HUF (helyszínen), július 10. (nulladik nap) 2900/3900 HUF
Bérlet: 16900 HUF/19900 HUF
Érvényes a Voltra és a Balaton Soundra vett kombinál bérlet, ha valaki esetleg váltott, csak elfelejtette.

Elővételben július 9. éjfélig lehet jegyeket venni.